No...aby si mě tady nevynášel ve vavřínech, tak já sám jsem se na to první místo moc necítil a to i díky 3 nejmenovaným hráčům-rejpalům, kteří tvrdě stáli a jistě i dál stojí za tím, že jsem porážel pro ně slabší hráče. Ale na svou obhajobu jsem snad jako jediný v tabulce hrál se všemi bez rozdílu. Jak tu jednou psal i Tomis, lidi z top20 si hrají jen mezi sebou, ale aby hráli z těmi dole na to mají bobky v kalhotech, pač se bojí o bodíčky.
Jinak i podle už ted smazaných záznamů her by i člověk snad zjistil, že jsem to měl tak 50:50 s klukama dole a těmi nahoře, ale každého názor, závist a nenávist ;)
Trochec z jiného soudku: Kačer mě mě na konci roku překvapil, vyklubal se z něj sakra dobrý hráč a pro mě za ty roky, co jsem s ním nehrál, dost neznámý ... takže oprávněnost.
U Boha mi trochu chyběla suverenita, možná to bylo aj tím, jak tu mnozí psali, že je to prostě Lucker na mapy.
Afra jsem už před 3měsíci viděl na první pětici hráčů, která mu právě v té době byla sakra vzdálená, ale vschopil se a dokázal, že se opět vrací do formy z minulosti.
A další? - stále mě mrzí Tomis, pač po posledním "turnaji", kde exceloval se svým taktizováním a ukazoval všem, zač je toho Soutok, tak zde stále klopýtá, i když je to tím, že škola, sport a i tento web mu zatím nedávají moc klidu se do toho zase dostat. Ale já věřím, že bude to právě on, který si tam mile rád usadí. (i když jak sám řekl, mu to bude trapné, když stránky jedou přes jeho jméno :D)
Co se týče on-line stavu hráčů a posledního přihlášení, tak souhlasím s Tomisem ... většina hráčů zatím byla schopná využít možnosti profilu, dát Icq či mail. K tomu je ještě sekce výzvy, ale tak což :))
to Afro: kde sakra jsi? - sem píšeš, ale nikde on-line ... to je bordel :))