Přihlášení

trvalé přihlášení

Založit nový účet

Vlákna

Výzvy     Shánění hráčů na hru
Pokec     Tlachání o čemkoliv
Spory     Řešení sporů zejména kolem dodržování pravidel
Web     Návrhy, komentáře, hlášení bugů
Srazy     Organizace real-life srazů
Turnaje     Diskuze k turnajům
Oznámení     Oficiální sdělení admina

Pokec

avatar propitak #198422 | 9. 3. 2009 | 8:31

Gaborne :-) kdybys to četl pečlivěji, psal jsem, že Davis Cup jsem navrhoval před měsícem ;-) (ti se kteryma jsem se o tom bavil ti to potvrdí)

avatar Gaborn #198421 | 9. 3. 2009 | 8:21

propi neodcházej ;-))

jinak ten systém co navrhuješ je super, jen mi přijde, že tu není tolik lidí, kteří hrajou častěji, proto asi nynější stav stačí, když si vzpomenu, že mám nějaký nedohraný hry starý už přes měsíc, tak nevím jak by se hráli ty ligový kola :-))

ale je pravda, že teď to jsou jaksi tzv. "přáteláky" protože tu jde jen o to být v TOP 10 na titulní stránce, nebo být hráč určitého období, takže do této kategorie patří jen cca 15 hráčů a zbytek si to valí tam dole bez motivace (hlavně Alex :-)), takže ty ligy by byli takovej motor i pro ty dole :-))

a Davis Cup :-)) ses díval na Štěpánka včera co ;-)) jo to by mohlo být taky hodně dobrý, týmový hry.

jediný problém, který vidím v tom co chceš, je velice známý pro všechny - GENERÁTOR MAP, prostě by se to muselo nějak domyslet, aby to bylo fakt co nejvíc možno rovnocenný pro všechny, protože se může stát, že pokaždý v lize dostane třeba Tomis hodně špatný pozice, s kterýma si neporadí a za 3 měsíce se bude plácat v 3. lize :-))

takže pro všechny, jestli budete mít nějaký nápady, tak je sem napište, já nad tím budu přemýšlet v práci :-))

avatar propitak #198420 | 9. 3. 2009 | 8:01

no jeden rejpal se po delší době ozve jo Tornado :-)

to co napíšu je moje vyjádření (osobní), byl bych rád, kdybys to jen přečet a nereagoval

zvažuju že přestanu hrát herousy nebo budu hrát, ale nebudu se účastnit místní ligy (ač si s tim Tomis dal hodně práce)

důvody:
- z 30 % pro mě špatný systém ligy, udělal bych Extraligu, I. ligu, II. ligu atd. po 10-ti hráčích, kteří by měli odehrát každý s každým během měsíce jeden nebo dva zápasy, za výhru 2 body, za prohru 1 bod, kdo neodehraje nic tak je bez bodu ... po měsíci 3 postupují výše a 3 sestupují ... přátelské zápasy s ostatníma lidma opravdu jen jako přátelské, klidně počítat i celkově ELO, ale jen jako informativní hodnotu či žebříček podle ela někde mimo ligy + hlavní myšlenka - udělat úplně stejně týmy formou pavouka a pavouka útěchy (či skupin) stejně jako je tenisový "Davis Cup" (už jsem o tom psal před měsícem s Tomisem, Bohem i Alexem)

- z 30 % mám nyní jiné zájmy :-) Bůh, Alex a možná další ví jaké (nepište veřejně pls)

- a ze 40 % (a to říkám naprosto otevřeně) mi odradilo tvé chování Tornado, tvůj systém her a reakce v diskusi ... pro mě zatím nejsi fair člověk! ... nebudu se rozepisovat, že jsem tě oslovil asi 3x a vždy si mě odmítl na hru, 1x si mě oslovil ty, ale to jsem byl pracovně busy, takže tvé "kecy" že hraješ s každym stejně her si nech pro někoho jinýho

Jak řikam, je to můj osobní názor, byl bych rád, abys na něj nereagoval a nechal mi tento názor (i když s ním nesouhlasíš). Pokud reagovat budeš, už mi zde nikdo nepotká.

avatar Gaborn #198419 | 8. 3. 2009 | 18:10

to Tornado:jako já to beru, hrát s každým bez rozdílu, ale mělo by to být aspoň 50 na 50 :-)) i když jak psal Kekel, tak ty hry nemají někdy moc velikou váhu, když někoho porazíš rozdílem 3 tříd, což u tvých záznamů pozoruji celkem často, a to podle mě není ani moc zábavný ;-)) pro mě byla dnešní hra s alexem asi vrcholem v lize, když sem byl jasně na kolenou a nakonec sem to otočil ve svůj prospěch :-)) takový hry mě baví, když si nejsi jistý ničím do konce, no něco podobnýho sem zažil i s kekelem, ale ještě sme to nedohráli, tak to bych zatím nerozváděl :-)) ale o tom to je hlavně, o potěšení ze hry :-)) jinak já už hrál s valnou většinou zde přítomných, takže asi tak ;-))

avatar Lord.Alex #198418 | 8. 3. 2009 | 12:06

Kekel si radši zahraje se mnou, ví, že o krok mu nedojedu do hradu a je happy.-) a já taky, páč vim, že chybí krůček..aby dostával na prdelku.-)

avatar KekelZpekel #198417 | 8. 3. 2009 | 12:06

Tornádo: no myslím že většina těch "lepších" hráčů s těma "horšíma" nehrává kvůli tomu, ne že se bojí o body... Mě by třeba nebavilo masit někoho tak, jak to jde občas vidět ve tvejch záznamech...;-)

avatar KekelZpekel #198416 | 8. 3. 2009 | 12:06

Afroman: tak myslím že hra s tebou bude v nejbližší době nutná... :o) Už jen z důvodu, že se pomalu blížíš k dohnání mé série výher, která byla tuším 22 her :) No a pak taky Afroman na první místě...na to se prostě Kekel musí podívat, co je to za podvod!:-D

avatar Afroman #198415 | 8. 3. 2009 | 12:06

nebudu hrat takhle pozde :-) zitra po obede dle nalady muzeme dat ale no limit. Jen k vůli práci je blbe kdyz prijdou zakaznici a ja hraju namisto toho aby se se jim venoval. Nebo limit nekdy vecer az budu doma ale vzhledem k tomu ze jdu na operaci a nevim kdy budu zdrav takze nic nemohu slibiti

avatar Tornádo #198414 | 8. 3. 2009 | 12:06

No...aby si mě tady nevynášel ve vavřínech, tak já sám jsem se na to první místo moc necítil a to i díky 3 nejmenovaným hráčům-rejpalům, kteří tvrdě stáli a jistě i dál stojí za tím, že jsem porážel pro ně slabší hráče. Ale na svou obhajobu jsem snad jako jediný v tabulce hrál se všemi bez rozdílu. Jak tu jednou psal i Tomis, lidi z top20 si hrají jen mezi sebou, ale aby hráli z těmi dole na to mají bobky v kalhotech, pač se bojí o bodíčky.
Jinak i podle už ted smazaných záznamů her by i člověk snad zjistil, že jsem to měl tak 50:50 s klukama dole a těmi nahoře, ale každého názor, závist a nenávist ;)
Trochec z jiného soudku: Kačer mě mě na konci roku překvapil, vyklubal se z něj sakra dobrý hráč a pro mě za ty roky, co jsem s ním nehrál, dost neznámý ... takže oprávněnost.
U Boha mi trochu chyběla suverenita, možná to bylo aj tím, jak tu mnozí psali, že je to prostě Lucker na mapy.
Afra jsem už před 3měsíci viděl na první pětici hráčů, která mu právě v té době byla sakra vzdálená, ale vschopil se a dokázal, že se opět vrací do formy z minulosti.
A další? - stále mě mrzí Tomis, pač po posledním "turnaji", kde exceloval se svým taktizováním a ukazoval všem, zač je toho Soutok, tak zde stále klopýtá, i když je to tím, že škola, sport a i tento web mu zatím nedávají moc klidu se do toho zase dostat. Ale já věřím, že bude to právě on, který si tam mile rád usadí. (i když jak sám řekl, mu to bude trapné, když stránky jedou přes jeho jméno :D)

Co se týče on-line stavu hráčů a posledního přihlášení, tak souhlasím s Tomisem ... většina hráčů zatím byla schopná využít možnosti profilu, dát Icq či mail. K tomu je ještě sekce výzvy, ale tak což :))

to Afro: kde sakra jsi? - sem píšeš, ale nikde on-line ... to je bordel :))

avatar Gaborn #198413 | 8. 3. 2009 | 11:50

pěkný alibi :-)) tak já si dělám srandu ;-))

avatar KekelZpekel #198412 | 8. 3. 2009 | 10:40

Kurva Gaborne...že na tebe nemám čas, neznamená že to s tebou nechci dohrát... Jestli na sebe narazíme, tak máš před ostatníma přednost, ale jestli tu budu a ty ne, tak budu s čistým svědomím hrát s ostatníma dál.
Btw - o body, o ty mi poslední dobou jde fakt málo... přeber si to.

avatar Gaborn #198411 | 8. 3. 2009 | 10:37

hoši proč to píšete do webu všechno ;-)) děláte tu bordel :-)) jinak kekel chce hrát s někým novým, ale se mnou dohrát ne a ne ;-)) přitom mi od tý doby stouplo ELO o docela dost, tak už ho to tak bolet nebude :-)) tak nevím čeho se bojí ;-))

avatar Gaborn #198410 | 6. 3. 2009 | 12:39

to lavino:já taky většinou vím, co budu dělat dopředu, akorát nevím, co objevím novýho, když ještě nevidím celou mapu.
Jinak ty boje, já bojuji s tím, co na mě jde a jako poslední dobou mě ty neutrály dost překvapujou.
Jako když třeba 25 lichů se nevzdá, když na ně najedu s 1100 kostrama, to je hold potom těžký no, tak mi to trvá.
Nebo když od 2 týdne bojuješ s pár upíry proti hordám nepřátel, tak to je taky docela dlouhý ty boje.
Já chvátám nejvíc jak můžu, jenže větší damage prostě nedávám, tak to trvá, než umlátím třeba 150 trpaslíků po cca 100 životech.
Prostě necro je nejlepší, ale taky nejpomalejší hrad ve hře :-)

avatar CD lavino #198409 | 6. 3. 2009 | 0:40

Gaborn, ja viem že sme hrali na 2 minuty. Ako pochopil som aj to že si hral za Nekromana, lebo tam si musel ísť do každého boja aby si získaval kostry. Ale vieš ja som taky tip hrača, ktorý dopredu vie čo spaví v tom ťahu a netrva mi ten ťah tak dlho. Výnimky sú dlhe boje. Vieš lebo tak ked si tak vezmem tak jednu hru hrať 3-4 hodiny no neviem. To u mna vypada tak na XL možno aj s podzemim. Ale tak fajn ako nikoho nechcem obmedzovať. Každý hrá tak ako vie. Len som napísal že chcem hrať s niekym rýchlym lebo som mal iba tak 2 hodinky. A nerad odkladam hry, že sa potom dohravajú inokedy. Ale rád zahrám s každým :-)

avatar Gaborn #198408 | 6. 3. 2009 | 0:39

to lavino:promiň, že mi to trvá, ale jinak to nejde a to sme měli 2 minutový limit :-)) ale boj je boj

to cido:sem rád, že sem na nějakým seznamu :-) jen nevím jaký má ten seznam kriteria, rychlost hry to asi nebude ;-) to bysme tam s Tomisem sotva byli :-)

avatar CD lavino #198407 | 2. 3. 2009 | 18:43

to Hannibal - heheh to bol môj hrdina. No ked maš dobre artefakty. Inteligencia ktora ti dava 100% many ako maš knowlege a ešte nejake vecičky okolo toho tak to neni problem.

to Tomis - skoro si sa trafil s tym virom many (da sa to aj tak ale ja som nemal hrad Dungeon takže som to spravil inak) ale je to tiež spôsob ako na to. Keby som mal aj vír many tak by som mal možno aj 1280 many, ale nie som si už istý či by to fungovalo :D

avatar Tomis #198406 | 2. 3. 2009 | 11:28

Například kombinací hromové helmice a víru many.

avatar Hannibal #198405 | 2. 3. 2009 | 9:06

http://www.heroes3.cz/gallery/heroes/15.jpg

Jak se to dělá, aby měl hrdina toliko many?

avatar KekelZpekel #198404 | 1. 3. 2009 | 20:34

No jo no... asi tak jako se k Herousům občas dostane i hovado :-P :o))

avatar Gorby #198403 | 1. 3. 2009 | 13:50

nemluv xD